Hi! Mijn naam is Patricia en ik maak jouw leven graag een stukje mooier!

Ik ben opgegroeid in Heerenveen waar ik mijn slaapkamer van jongs af aan al aan 't restylen was. Ik zocht mijn interieur alvast uit voor als ik later groot was. toch besloot ik er niet direct iets mee te gaan doen...

Ik houd van schoonheid in de breedste zin des woords. Beauty, mode, lifestyle en interieur wekte altijd al mijn interesse. Ben dan ook een echte perfectionist!

Ik studeerde voor schoonheidsspecialiste, maar mijn carriere startte als vertegenwoordigster in cosmetica. In de loop der tijd kwam het opnieuw op mijn pad en ben ik jarenlang werkzaam geweest als accountmanager in de interieurbranche. Meer en meer kreeg ik het gevoel dat ik mijn creativiteit de ruimte wilde geven. Met mijn opleiding aan de interieuracademie zette ik de puntjes op de i en kon ik mijn droom waarmaken. Mijn liefde voor wonen werd Woonliefde!

 

Samen met mijn gezin woon ik in Joure (Friesland). We hebben in de loop der jaren van alles aan ons eigen huis gedaan om er een fijne plek van te maken. Van verbouwing tot andere indeling, van vijftig tinten kleur tot nieuwe meubels.

 

Ik heb inmiddels al veel mensen en bedrijven mogen helpen met hun interieur. Verschillende mensen, verschillende woonwensen.

Ik ben heel benieuwd naar jou! Wie ben je en wat is jouw verhaal?

Laten we kennismaken en ik creëer een interieur wat helemaal bij je past!

                    
Veel Woonliefs, Patricia