Algemene Voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Woonliefde Interieurstyling & Advies
De Wetterkamp 63
8501 PL Joure
T: 06-46294471
E:  info@woonliefde.com

BTW nummer: NL109261756B01
KvK:
67924530

Levering
Woonliefde streeft er naar om alle bestellingen binnen 1-5 werkdagen en uiterlijk 3-4 weken na ontvangst van de betaling te verzenden, een bestelling zal echter in principe altijd binnen 3-4 weken na ontvangst van de betaling verstuurd worden naar het door u opgegeven adres. Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal je binnen 5 werkdagen via e-mail hiervan op de hoogte worden gesteld. Woonliefde is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post- en pakketbezorgers. Woonliefde is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen. Woonliefde betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van bestelde artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. Je dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. De levering zal dan eventueel op kosten van Woonliefde worden aangevuld of opnieuw worden gedaan.

Verzendkosten
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten bedragen voor iedere bestelling binnen Nederland €4,95 bij reguliere pakketten en €3,95 bij pakketten van brievenbusformaat. Als de koper meerdere artikelen bestelt, blijft de hoogte van de verzendkosten gelijk. Bestellingen vanaf € 75,00 versturen wij gratis.

Wanneer je een bestelling plaatst ontvang je altijd binnen enkele seconden een definitieve bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en verdere betalingsgegevens.

 

Ruilen en retourneren
Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen, van de aankoop van een of meerdere artikelen, af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet.

Via de webshop kan je artikelen alleen retourneren, niet ruilen. Je kan natuurlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen als je een ander artikel wenst te ontvangen.

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de bestelling aan Woonliefde te laten weten via info@woonliefde.com. De artikelen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Je kunt dit retour zenden naar:

 

 Woonliefde

 De Wetterkamp 63

 8501 PL JOURE

 

 LET OP: ONGEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD, HOUD ER REKENING MEE DAT EEN RETOURZENDING ÁLTIJD GEFRANKEERD MOET ZIJN.

Wanneer en hoe betaalt Woonliefde de geretourneerde artikelen terug?
Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wanneer je de gehele bestelling retourneert, betaalt Woonliefde het aankoopbedrag van de gehele bestelling terug, inclusief de betaalde verzendkosten.
Wanneer Woonliefde de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen voornoemde termijn, betaalt Woonliefde het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door Woonliefde zijn ontvangen.

 

Wat te doen bij een klacht over een bestelling?
Woonliefde doet er alles aan om je een perfect product te leveren. Mochten de bestelde artikelen onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, dan dien je ons hier zo snel mogelijk per email van op de hoogte te stellen. Woonliefde zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg  en op de best mogelijke manier op te lossen.

Prijzen en aanbiedingen
Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen, is Woonliefde bevoegd de prijzen, aanbiedingen en andere voorwaarden te wijzigen. Kopers kunnen geen rechten ontlenen aan prijzen en aanbiedingen uit het (recente) verleden. Woonliefde kan niet aan prijzen of aanbiedingen gehouden worden als de koper redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat de prijs of aanbieding, ofwel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

 

Aansprakelijkheid

·    Woonliefde is niet aansprakelijk voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel en immaterieel die het gevolg zijn van verkeerd gebruik van de door ons geleverde producten.

 

·    De inhoud van deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Woonliefde kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Woonliefde is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

 

·    De kleuren en maten van producten kunnen een klein beetje afwijken van het werkelijk geleverde product. Dit kan komen door beeldschermkwaliteit en doordat sommige producten met de hand vervaardigd worden. Dergelijke kleine afwijkingen geven de consument niet het recht de betaling of ontvangst van het product te weigeren.

 

·    Woonliefde is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van de bestelling en voor typefouten en/of onjuistheden in de door de consument ingevulde tekst.

 

·    Houd artikelen met losse onderdelen of onderdelen die los kunnen raken buiten het bereik van kleine kinderen. Dit kan verstikkingsgevaar of andere problemen opleveren. Woonliefde kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Privacy
Woonliefde respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. Naast het uitvoeren van de bestellingen zullen de gegevens, uitsluitend na toestemming, worden gebruikt voor het realiseren van marketingdoeleinden en het onderhouden van de klantrelatie. De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij deze partij betrokken is bij het vervaardigen of uitvoeren van de bestelling.

 

Toepasselijk recht
Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.