Persoonlijk interieuradvies aan huis!

Patricia onderweg voor een advies aan huis

Je bent blij en tevreden met je huidige woning! Maar je interieur kan wel een make-over gebruiken. Je weet wat je wilt, maar toch loop je vast. Lukt het je maar niet om eenheid in je interieur te krijgen.? Of misschien weet je niet welke kleuren je het beste kunt gebruiken of hoe je de ruimte kunt indelen.

 

Tijdens het Woonliefde inspiratieadvies kom ik bij je thuis en sta ik 2 uren lang tot jouw beschikking.

Ik help je jouw wensen te vertalen naar een interieur waar jij blij van wordt. En dat niet alleen, ik kom ook met ideëen en combinaties waar je zelf niet eens over na had gedacht. Vervolgens kun jij direct vol inspiratie aan de slag, omdat je weet welke kleuren en materialen je nodig hebt en waar je ze gaat toepassen.

 

 

 

.

Werkwijze Woonliefde Inspiratieadvies

Interieurstyliste Patricia Elfring komt aan huis

 Stap 1.

Via het contactformulier of de mail heb je mij een bericht gestuurd. Superleuk, ik help je graag! Ik neem contact met je op en vraag je om een plattegrond van de ruimte en een aantal foto's.

 

Stap 2.

We plannen een afspraak in voor het Woonliefde Inspiratieadvies. Om je goed te kunnen adviseren bereid ik jouw woonvraag voor en neem ik allerlei kleur- en materiaalstalen mee. We kunnen dan samen in de ruimte gelijk bekijken hoe het staat. 

 

Stap 3.

Het is zover! Ik kom bij je thuis en samen gaan we aan de slag! Je kunt me vragen stellen over kleur, indeling, meubels, raambekleding en verlichting. Ik geef veel tips en advies en vertel je al mijn interieurgeheimen. Aan het einde van het advies ligt er een mooi totaalplaatje voor je klaar!

 

Stap 4.

Alles wat we uitgezocht hebben leg ik voor je vast in een naslagwerk en ik stuur je linkjes van de producten toe. Je hoeft zelf helemaal niets te doen.

Door de goede voorbereiding is 2 uren over het algemeen voldoende. Heb je nog hulp nodig voor een andere ruimte dan is het advies ten allertijde te verlengen ( à €85,- per uur ). Uitbreiden naar een Woonliefde interieurdroom kan natuurlijk ook.

 

Reacties van opdrachtgevers na interieuradvies van Woonliefde


Yes! Ik wil graag een interieuradvies aan huis!

Stel al je woonvragen! Een interieurstyliste even helemaal voor jezelf.

Duur: 2 uur

Investering: 275,- 

Inclusief 21% BTW. Buiten Joure worden reiskosten berekend à €0,35 per kilometer.

 

Na het invullen van deze gegevens neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.