Een interieur waarin je je thuis voelt!

Of je nu één ruimte wilt gaan aanpakken of heel je huis, Woonliefde helpt jouw met een interieuradvies op maat.

Om je een indruk te geven wat de kosten zijn van een advies werk ik graag met een van onderstaande pakketten. Sluit dit niet aan op jouw wensen dan maak ik een offerte op maat voor je. Zo krijg jij precies wat je nodig hebt!

Ik ben Patricia, jouw interieurontwerper voor kleine en grote woonvragen!

 WOONLIEFDE INSPIRATIEADVIES

€ 249,- 

Wil je een ruimte in huis gaan aanpakken, maar lukt het je niet om er eenheid in te krijgen? Heb je ideeën genoeg, maar weet je niet goed hoe dit toe te passen in je interieur?

Ik neem een krat vol met mooie kleur- en materiaalstalen mee, zo kunnen we samen gelijk kijken hoe het staat!

 

• 2 uur advies bij jou thuis
 • Antwoord op al je woonvragen
• Inspiratie, tips en advies
                • Inclusief naslagwerk                  

WOONLIEFDE INTERIEURDROOM

vanaf € 1595,- per ruimte

Ben je net de eigenaar geworden van een nieuwbouwwoning, ga je jouw bestaande woning verbouwen of is jouw interieur toe aan een flinke make-over? Dan is dit advies voor jou! Woonliefde ontzorgt jou volledig en maakt jouw interieurdroom waar.

 

• Compleet interieurontwerp van woonkamer en keuken
• Persoonlijke begeleiding tijdens het proces om jouw droominterieur te creëren
• Eindpresentatie met ontwerpboekje en stalenbox
• Projectbegeleiding mogelijk

Als interieurontwerper ga ik altijd op zoek naar de wow-factor. Met mijn enorme dosis creativiteit geef ik jouw huis een compleet nieuwe sfeer.

Laten we kennismaken!

Om een interieurontwerp te maken dat bij je past, kom ik eerst bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Het allerbelangrijkste is dat we blij worden van elkaar en dat we elkaar kunnen vertrouwen, want een interieurdroom creëren is ten slotte een heel persoonlijk proces.

Blije klanten van woonliefde...


Antwoord op veelgestelde vragen

Voor het geval ik iets vergeten ben te benoemen, vind je hier een aantal vragen die mij het meest gesteld worden, plus de antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet mij even te mailen op info@woonliefde.nl

 

Mijn man en ik verschillen erg qua smaak, heeft een interieuradvies dan eigenlijk wel zin?

Jazeker! Juist in dit geval is een interieuradvies een uitkomst!

Samen komen jullie er waarschijnlijk niet uit en doe je beide concessies met dingen die je niet mooi vindt. Tijdens een intakegesprek wordt precies duidelijk wat wel en niet bij jullie past. Ik maak een ontwerp met de juiste combinaties waardoor jullie beide blij worden van het geheel!

 

Krijg ik wel een goed resultaat als ik de huidige meubels wil behouden?

Absoluut! Ik houd rekening met dat wat er blijft en maak daar een mooi en functioneel geheel van. Mocht het beter zijn om het meubelstuk te vervangen vanwege indeling, kleur of een andere reden dan laat ik je dit weten. Uiteindelijk blijft de keus altijd bij jou, ik geef je alleen een professioneel advies.

 

Hoe weet ik welk pakket of onderdelen ik nodig heb?

Dit komt aan bod tijdens een kennismakingsgesprek. We bespreken dan uitgebreid wat jullie wensen zijn en ik leg uit hoe ik jullie hierbij kan helpen. Een interieuronwerp is altijd een pakket op maat. Wat je niet nodig hebt hoef je dus ook niet af te nemen.

 

Wij gaan verbouwen/verhuizen, maar zijn zelf helemaal niet handig. Hoe kunnen we het ontwerp dan realiseren?

Dat is geen probleem! Woonliefde heeft een heel team van vakmensen voor elke klus. Je kunt het hele project uit handen geven en jouw ontwerp laten realiseren. Ik vraag offertes op, zorg voor de juiste mensen op de juiste plaats en begeleid het gehele project. Mocht je hier meer informatie over willen, stuur dan gerust een mailtje naar info@woonliefde.nl.

 

Ik heb eigenlijk maar een paar kleine vragen over mijn interieur, kan ik die ook stellen zonder een pakket af te nemen?

Natuurlijk! Daarvoor is juist de Woonliefde Inspiratie bedoeld. Ik kom dan met mijn kleur- en materaalstalen bij je thuis. Ik geef je tips en advies en je kunt hierna meteen aan de slag. Wil je hiervoor een afspraak maken, mail me dan op info@woonliefde.nl.