Gezinswoning in Joure

Voor een jong gezin in Joure mocht ik dit prachtige plan uitwerken. Een mooi vrijstaand huis in jaren 30 stijl. De vloer hadden ze al uitgezocht, beton! Prachtig, maar het moest wel sfeervol worden. De lichte kleuren van de Scandinavische stijl en het stoere van het industriële, dat was hun wens.
De plek voor de tv stond eigenlijk al vast, want daar was een mooi nisje voor. Hierdoor was dus ook de zithoek eigenlijk al bepaald.
Bij de indeling ontdekte ik dat het beter kon, een ruimere zithoek en een mooiere speelhoek voor de kleine.
Ik vond dat ze de kozijnen zwart moesten verven...... spannend, maar ik wist het zeker! Voor de haard koos ik kleur Micro van Histor en op de andere wanden kleur Balanced Mist van Flexa. Het hout van de tafels en de industriële schuifdeuren brengen warmte in het geheel.