Bestellen

Woonliefde streeft er naar om alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd te hebben naar het door u opgegeven adres. Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal je binnen 5 werkdagen via e-mail hiervan op de hoogte worden gesteld. Woonliefde is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post- en pakketbezorgers. Woonliefde is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen. Woonliefde betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van bestelde artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. Je dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. De levering zal dan eventueel op kosten van Woonliefde worden aangevuld of opnieuw worden gedaan.

Verzendkosten
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten bedragen voor iedere bestelling binnen Nederland €4,95 bij reguliere pakketten en €2,95 bij pakketten van brievenbusformaat. Als de koper meerdere artikelen bestelt, blijft de hoogte van de verzendkosten gelijk. Bestellingen vanaf € 50,00 versturen wij gratis.

 

Wanneer je een bestelling plaatst ontvang je altijd binnen enkele seconden een definitieve bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en verdere betalingsgegevens.